Zselés szemmasz

Újdonság
Raktáron
2 000,- Ft

Kettős Gyógymód

A Hideg gyógymód a duzzanatok, gyulladások enyhítésére hatásos. Relaxáló, fiatalító hatása van a fáradt szemre.
A táskák, karikák, sötét duzzanatok, kialvatlanság okozta fáradtság ellen a megereszkedett alsó szemhéj legjobb orvossága a hűthető zselés szemmaszk. A hideg stimulálja a keringést, így a periferikus helyekre is gyorsabban kezd áramolni a vér és vele együtt az oxigén. A csukott szemhéjra elég öt percre felhelyezni egy kis hideg pakolást.

 

Hideg Terápiához: a zselés szemmaszkot 1-3 órára hűtőbe helyezzük.

A Meleg gyógymód hatásos az izomfájdalmak  enyhítésében. Amikor a szemkörnyéki izmok feszesek és érzékenyek, a meleg terápiát alkalmazzuk. Ez lazítja az izmokat és serkenti a vérkeringést. 

Meleg Terápiához: a zselés szemmaszkot kb.2 percre forrásban lévő vízbe helyezzük. A vízből kivéve a meleg szemmaszk használatra kész, A forrásban lévő víz nagy körültekintést igényel .

Alternatív lehetőség: egy mikróbarát edénybe helyezzük a szemmaszkot, annyi vizet töltünk rá, amíg ellepi. Az edényt a mikróba helyezzük. 10 mp-s intervallumokban magas hőfokon melegítjük a kívánt hőhatás eléréséig.

Figyelem: Mindamellett hogy a zselé nem mérgező anyag, nem fogyasztható. Kerülendő minden érintkezést a géllel. Ez a termék nem használható bőrproblémák esetén, nyílt seb vagy betegség esetén, amelyek orvosi kezelést igényelnek. Ilyen esetekben kérdezze meg kezelőorvosát. A termék külső használatra való. Nem használható a termék ha sérült (lyukas), vagy sérülésre utaló gyanú merül fel.. A sérült termék eldobandó.

Zselés szemmasz

A termék értékelése:

Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.