Zselés arcmaszk

Újdonság
Nem rendelhető
2 000,- Ft

Kettős Gyógymód

A Hideg gyógymód a fáradt arc enyhitésére, valamint a puffadtság  csökkentésére hatásos. Relaxáló, fiatalító hatása van a fáradt arcra. Ugyanakkor segít a duzzadt arc enyhítésében, friss, feszes arcot eredményez.
 
Hideg Terápiához: a zselés arcmaszkot 1-3 órára hűtőbe helyezzük.

A Meleg gyógymód hatásos az izomfájdalmak  enyhítésében, valamint az arcüreg-gyulladás csökkentésében.Serkenti a vérkeringést, nyugtatja az arcot.

Meleg Terápiához: a zselés arcmaszkot kb.3 percre forrásban lévő vízbe helyezzük. A vízből kivéve a meleg maszk használatra kész, A forrásban lévő víz nagy körültekintést igényel .

Alternatív lehetőség mikróhullámú sütőben:  egy mikróbarát edénybe helyezzük a maszkot, annyi vizet töltünk rá, amíg ellepi. Az edényt a mikróba helyezzük. 20 mp-s intervallumokban magas hőfokon melegítjük a kívánt hőhatás eléréséig.

Figyelem: Mindamellett hogy a zselé nem mérgező anyag, nem fogyasztható. Kerülendő minden érintkezést a géllel. Ez a termék nem használható bőrproblémák esetén, nyílt seb vagy betegség esetén, amelyek orvosi kezelést igényelnek. Ilyen esetekben kérdezze meg kezelőorvosát. A termék külső használatra való. Nem használható a termék ha sérült (lyukas), vagy sérülésre utaló gyanú merül fel.. A sérült termék eldobandó

Zselés arcmaszk

A termék értékelése:

Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.