Cégismertető

YORKER GRILL Kereskedelmi és Szolgáltató  Kft.  a legkorszerűbb ipari formatervezéssel , egy újgenerácíós, rozsdamentes acélból, gondosan tervezett technológiával készült  szabadtéri gáz grillsütők importjával, nagy és kiskereskedelmével foglalkozik.

A Yorker Grill Kft. első bemutatkozását 2007 őszén a Budapesti Nemzetközi Vásáron óriási érdeklődés kísérte, az eladott darabszámok pedig üzleti döntésünk helyességét , így bizakodóan állhattunk neki az értékesítési csatornák és a szelektív értékesítés kialakításának.

Elkötelezettségünk a magyar kiskereskedelem fejlesztése mellett, megmutatkozik a mára országossá bővült viszonteladói hálózatban, mely átfogja a legjelentősebb városokat és területeket.
A teljesség igénye nélkül, minőségi grill berendezéseink megvásárolhatók akár Győrben egy elegáns szaküzletben valamint a cég székhelyén, Kistarcsán.

 

Szakértelmünkkel, a minőségi termékbe és szolgáltatásba, valamint a korrekt üzleti magatartásba vetett hitünkkel azon munkálkodunk, hogy az általunk forgalmazott kerti konyhákkal új lehetőségeket nyissunk meg a grillbarátok előtt és Magyarországon is hagyományt teremtsünk a szabadidő egy új, környezetbarát eltöltésének.

A cég neve:  YORKER GRILL KFT

Adószáma: 13747181-1-13

Cégjegyzékszáma: 13-09-131934

Bejegyezte:  Pest Megyei Cégbíróság

Székhelye:  2143 Kistarcsa, Bem utca 3

E-mail cím:

Ügyvezető: Bartha Ferenc

Tel: 06-30-324-8203